Fotografen Thora

Som fotograf i THORA FOTOGRAFI arbejder jeg sammen med virksomheder om deres visuelle udtryk. Jeg elsker at møde nye mennesker via mit arbejde, finde ind til hvem og hvad kunden er og gerne vil udtrykke.

Udover mine fotografiske kompetencer og værktøjer som Photoshop, er min værktøjskasse fuldt op med kreativitet, kvalitet og kommunikation.

Jeg bliver inspireret af bylivets puls, havnens rå facader, min kolonihave og mit familieliv.

THORA FOTOGRAFI

I THORA FOTOGRAFI arbejder jeg inden for forskellige fotografiske områder; fashion, reklame, portrætter til business og private kunder samt arkitektur. Jeg arbejder både i studie og på locations og altid med kundens behov og ønsker i fokus.

Jeg er uddannet reklamefotograf og arbejdede hos Merrild Fotografi i 10 år, hvorefter jeg startede THORA FOTOGRAFI i 2014. Her smelter ideer, spændende opgaver og gode kunderelationer sammen.

Min fotografvirksomhed har base i kontorfællesskabet Kaospilot HIVE i Filmbyen på Sydhavnen i Aarhus. Her danner byens liv, vandet, kreative hjerner og en fed dynamik på tværs af brancher det helt rigtige set-up for THORA FOTOGRAFI.

I Filmbyen har vi altid kaffe på kanden, og jeg inviterer gerne ind til en uforpligtende snak om dine ønsker og spørgsmål til et eventuelt photshoot.

Følg Thora Fotografi på Instagram og få nyhederFølg med på instagram